Kuka?

Kinttupolulla-blogi on silkkaa fiilistelyä. Valokuvia läheltä ja kaukaa, aamuisia ajatuksia, metsiä ja retkeilyä, reissutarinoita ja kulttuuria. Ilotulitusta niin sanallisesti kuin visuaalisestikin. Projektina videon, kuvan ja reissujen maailmaan opettelu.

Kaiken takana olen minä, Aino-Sofia, Lapista Helsingin kaduille eksynyt farkkutakkinen tyttö. Nappaan kuvia siellä täällä ja tuolla aina silloin tällöin ja tutkin maailmaa kuva kerrallaan, maa toisensa jälkeen.

Aloitin valokuvaamisen noin viisi vuotta sitten. Täältä löytyvien lainattujen hetkien maisemana on Lappi, koti. Blogin tukikohtana toimii pääosin Helsinki ja ne paikat, minne kinttupolku milloinkin sattuu johdattamaan.

“Taking pictures is like tiptoeing into the kitchen late at night and stealing Oreo cookies.”
— Diane Arbus

Jos minulta kysyttäisiin, miksi kuvaan, vastaisin: Kuvaan, jotta muistaisin. Lainaan ohimeneviä hetkiä. Hetkiä, jotka eivät enää koskaan tulee olemaan samanlaisia. Kerään sekunteja, jotka saavat minut hymyilemään tai joskus itkemään. Kuvaan, koska on hienoa kokea elämän hennoimmat värit ja pienimmät rakennuspalikat uudelleen ja uudelleen.

Jos haluat ihastella pieniä hetkiä kaduilla ja poluilla vielä pienempien sivulauseiden kera, tervetuloa. Nauti!

 

Contact

ainosofia.orjasniemi@hotmail.com

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close